Nieuws

SPNG werkt aan een digitale toekomst!

SPNG wil steeds meer digitaal met u communiceren. Zo sluiten we aan bij de digitale wereld van vandaag. Digitaal is niet alleen sneller en milieuvriendelijker dan via de post, maar ook goedkoper. Zo bewaken we de kosten van ons fonds.

Digitale nieuwsbrief

In december 2017 kreeg u als actieve deelnemer of gepensioneerde voor het laatst onze papieren pensioenkrant. Onlangs hebt u voor het eerst de digitale nieuwsbrief van SPNG ontvangen. We hebben het e-mailadres gebruikt dat u in Mijn Pensioencijfers hebt doorgegeven. Wilt u deze digitale nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich afmelden via de link onderaan de digitale nieuwsbrief. U kunt zich later altijd weer aanmelden.

Meer digitale communicatie

Op termijn willen we steeds meer digitaal met u communiceren. In de toekomst zult u bijvoorbeeld ook uw Uniform Pensioenoverzicht per e-mail ontvangen. Dit is voorlopig nog niet het geval. Wij beginnen met het versturen van digitale nieuwsbrieven.

E-mailadres doorgeven

Wilt u ons helpen om u digitaal te kunnen bereiken? Geef dan uw e-mailadres aan ons door. Door in te loggen in Mijn Pensioencijfers kunt u uw e-mailadres aan ons fonds doorgeven.